incubator-ooo-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Bug 120372] New: used font colors are not stored in the last row of the font color window
Date Thu, 26 Jul 2012 01:18:49 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=120372

          Priority: P3
            Bug ID: 120372
          Assignee: ooo-issues@incubator.apache.org
           Summary: used font colors are not stored in the last row of the
                    font color window
          Severity: minor
        Issue Type: DEFECT
    Classification: Application
                OS: Mac OSX, 10.7
          Reporter: bpichardocan2009@my.fit.edu
          Hardware: Mac
            Status: UNCONFIRMED
           Version: AOO 3.4.0
         Component: formatting
           Product: word processor

as I use different colors for my fonts the last colors that I have used should
be stored in the last row, which starts as a white color row and should be
replace with the last colors that I have used.

to replicate this bug:
select and use any color, I chose blue 3.
then select another color, I chose blue 4.
again select the first color you used, in my case blue 3.
now you should have blue 3 and blue 4 stored in the last row which is filled
with only white squares.

seems that it is not saving the colors that have been used.

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.

Mime
View raw message