incubator-ooo-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Bug 120366] New: Default value set by user for a data field is not honoured
Date Wed, 25 Jul 2012 11:03:06 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=120366

          Priority: P3
            Bug ID: 120366
                CC: ooo-issues@incubator.apache.org
          Assignee: needsconfirm@dba.openoffice.org
           Summary: Default value set by user for a data field is not
                    honoured
          Severity: normal
        Issue Type: DEFECT
    Classification: Application
                OS: All
          Reporter: rgb-es@apache.org
          Hardware: All
            Status: CONFIRMED
           Version: AOO 3.4.0
         Component: none
           Product: database access

Created attachment 78722
  --> https://issues.apache.org/ooo/attachment.cgi?id=78722&action=edit
A sample database

When designing a table in Base, it is possible to set default values for the
different field. While those values selected by the user are maintained when
you set numeric and text fields, they fail to load when you set a date field:
when you load the database to work on it, the date loaded is not the one set as
default by the user. For example if you set 11/06/2012 as default date, when
you open the table you'll get 05/01/1900.

The problem was originally reported on the Spanish forums:

http://user.services.openoffice.org/es/forum/viewtopic.php?f=76&t=6877

-- 
You are receiving this mail because:
You are on the CC list for the bug.

Mime
View raw message