incubator-ooo-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Bug 119922] [From Symphony]Graphic in header and footer can not be displayed correctly
Date Mon, 11 Jun 2012 02:57:32 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=119922

kang jian <jane73_kang@hotmail.com> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
  Attachment #78224|                            |review?
              Flags|                            |

--- Comment #2 from kang jian <jane73_kang@hotmail.com> ---
Created attachment 78224
  --> https://issues.apache.org/ooo/attachment.cgi?id=78224&action=edit
Fix for graphic didn't display correctly in header/footer.

Root cause:
The "Follow text flow" property wasn't supported in previous version.So when
the doc was opened in the latest version, default value for this property was
set to true.This will result in that graphic in the header/footer wasn't
displayed correctly. 

Solution:
Set "Follow text flow" to false for the previous version that didn't support
"Follow text flow", when open it in the latest version.

Unit test:
  Test 1:
       1.Open the sample file in the build with fixed.
  Test 2:
       1.Tried insert some picture into header/footer/body.
  Test 3:
       1.Open the sample file in the build with fixed.
       2.Set the page body large enough.And Writer didn't hang.

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.

Mime
View raw message