incubator-ooo-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Bug 119803] After upgrading to 3.4 RTF User Fields are not saving
Date Tue, 26 Jun 2012 14:02:16 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=119803

yuanlin <yuanlin.ibm@gmail.com> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
  Attachment #78476|0                           |1
        is obsolete|                            |
  Attachment #78476|review?                     |
              Flags|                            |
  Attachment #78498|                            |review?
              Flags|                            |

--- Comment #8 from yuanlin <yuanlin.ibm@gmail.com> ---
Created attachment 78498
  --> https://issues.apache.org/ooo/attachment.cgi?id=78498&action=edit
patch to fix 119803

In cws vmiklos01, the field export for rtf filter and ms word filter is
integrated into AttributeOutputBase::TextField() in
sw\source\filter\ww8\ww8atr.cxx . However, processing for user field and db
field is different for rtf and ms word filter. And in  AOO3.4 the processing
for the two field is missed. In this patch, the processing for the two field
for rtf filter is added to RtfAttributeOutput::WriteExpand() in
sw\source\filter\ww8\rtfattributeoutput.cxx

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.

Mime
View raw message