incubator-ooo-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Bug 119699] New: [From Symphony]The animation effect "Emphasis->FlashBulb" play incorrectly after AOO saves a .ppt to another .ppt
Date Mon, 04 Jun 2012 06:34:25 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=119699

          Priority: P2
            Bug ID: 119699
          Assignee: ooo-issues@incubator.apache.org
           Summary: [From Symphony]The animation effect
                    "Emphasis->FlashBulb" play incorrectly after AOO saves
                    a .ppt to another .ppt
          Severity: normal
        Issue Type: DEFECT
    Classification: Application
                OS: All
          Reporter: phoenix.wanglf@gmail.com
          Hardware: PC
            Status: CONFIRMED
           Version: AOO 3.4.0
         Component: editing
           Product: presentation

Created attachment 77911
  --> https://issues.apache.org/ooo/attachment.cgi?id=77911&action=edit
sample file

build:
AOO3.4 r1327774

steps´╝Ü
1.Launch AOO3.4, open the attached .ppt document.
2.Press "F5" to play it then check.
3.Save to another .ppt file
4.Reopen it in AOO3.4, and press "F5" to replay it
5.Reopen it in MS powerpoint 2003, and press "F5" to replay it

Defect: In step 4, the objects disappear after the animation effect
"Emphasis->FlashBulb" effect, instead of the expected appearing again.

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
Mime
View raw message