incubator-ooo-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Bug 119481] mailmerge listed under word processing in prefs - cannot access mail server
Date Thu, 07 Jun 2012 15:22:30 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=119481

Ariel Constenla-Haile <arielch@apache.org> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
                 CC|                            |arielch@apache.org

--- Comment #1 from Ariel Constenla-Haile <arielch@apache.org> ---
(In reply to comment #0)
> New to me. - Since 3.2 when I try to set up a mail send server under
> mailmerge the setup always comes back failed to contact server. This happens
> on all ports in smtp send setup and for all servers. I use earthlink, gmail
> and verizon.All seem to fail the test send. What is happening with this.

Did you try with the newest version 3.4?
You can get it from http://www.openoffice.org/download

I tried with Google and Hotmail SMTP servers, and it works fine.

Settings for Google:

- Server name: smtp.gmail.com
- Port: 587
- Check "Use securre connection (SSL)"
- Press "Server Authentication"
- Check "The outgoing mail server (SMTP) requires authentication"
- Select "The outgoing mail server (SMTP) requires separate authentication"
- In "User name", enter your full email address: somebody@gmail.com
- In "Password" enter the password of your Google Mail account

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.

Mime
View raw message