incubator-ooo-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Bug 112461] Freezing when opening presentations made with Office Powerpoint 2007
Date Sat, 09 Jun 2012 17:50:33 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=112461

Joe McConda <joemcconda@hotmail.com> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
                 CC|                            |joemcconda@hotmail.com

--- Comment #1 from Joe McConda <joemcconda@hotmail.com> ---
I replicated the bug twice when I opened two seperate power point
presentations. One was made on Office 2007, and the other was made on Office
2010. These are the steps that I followed:

1. Open the program OpenOffice.org 3.4
2. Click on "Presentation" tab
3. Click on "Open existing presentation"
4. Click on "Open..." tab which opened my downloads file
5. Clicked on file named "PowerPointViewer" and opened it, which opened "ASII
Filter" window.
6. Settings were: 
     Character Set: Western Europe (Windows 1252/WinLat 1)
     Default Fonts: Times New Roman
     Language: English(USA)
     Paragraph Break: CR & LF
   Clicked "OK" tab

Within 5 seconds the Windows spinning circle cursor appeared and the program
did nothing. A message appeared that said "Program not responding".

I closed the program and followed the same steps two more times, getting the
same result. I then tried again the same way except I changed the "Character
Set" setting to "Western Europe(ASCII US)"  and then to "Western
Europe(DOS/OS2-437/US)". The program froze again on both settings. I tried
these settings because the powerpoint presentations were made in the USA.

The problem must not be limited to Windows 2007, but includes Windows 2010 as
well.

I am running Windows 7 on an ASUS laptop.

-- 
You are receiving this mail because:
You are on the CC list for the bug.

Mime
View raw message