incubator-ooo-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Bug 119379] New: Form Layout set on "Edit" is lost on "Open"
Date Fri, 18 May 2012 22:42:44 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=119379

          Priority: P3
            Bug ID: 119379
                CC: ooo-issues@incubator.apache.org
          Assignee: needsconfirm@dba.openoffice.org
           Summary: Form Layout set on "Edit" is lost on "Open"
          Severity: major
        Issue Type: DEFECT
    Classification: Application
                OS: All
          Reporter: rgb-es@apache.org
          Hardware: PC
            Status: CONFIRMED
           Version: AOO340
         Component: none
           Product: database access

Created attachment 77563
  --> https://issues.apache.org/ooo/attachment.cgi?id=77563&action=edit
Sample obd file and two screenshots that show the problem

The layout set on Edit mode is lost when opening the attached form for its use,
with several buttons overlapping.

Attached to the issue you'll find a file called Gesfactura.tar.gz containing:

- The Form: Gesfactura.odb
- Two screenshots:
- - The form on Edit mode: Layout-Edit.png
- - The form opened for its use: Layout-Open.png

Steps to reproduce the problem:

1- Open the file Gesfactura.odb
2- Select the Form forInicio → right click → Edit: Something similar to
Layout-Edit.png is presented
3- Close the Form and now forInicio → right click → Open

Expected result: to obtain same layout set on Edit mode, ready to use.

What happens: Form layout completely messed up, as shown on Layout-Open.png 

Same file did not show the problem on OOo 3.3

NOTE: issue filled on behalf of several users on ES forums that reported the
problem and confirmed it on the following systems:

MSWindows7 
Arch Linux
openSUSE 11.4 (screenshots)

-- 
You are receiving this mail because:
You are on the CC list for the bug.
Mime
View raw message