incubator-ooo-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 119292] AOO doesn't open documents (forms) in the saved view (web layout )
Date Tue, 01 May 2012 17:33:21 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=119292

drewjensen.inbox@gmail.com changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
                 CC|                            |drewjensen.inbox@gmail.com

--- Comment #6 from drewjensen.inbox@gmail.com 2012-05-01 17:33:21 UTC ---
it's also fairly easy to fix this with a macro.

If you copy/paste the following into the Standard basic library:

sub fixBaseForms( oevent as object )

  if InStr( oEvent.Source.CurrentController.Title, ".odb :" ) <> 0 then
    ' switch to web view
    oEvent.Source.CurrentController.ViewSettings.setPropertyValue(
"ShowOnlineLayout", True )
  end if

end sub

[not be sure there no line wrap the copy/paste]

Then in the customize dialog (Tools>Cutomize) set at the full office level.
Switch to the Events tab, select the 'Open Document' event, click on the Macro
button and select the fixBaseForms procedure added to the Standard Library.

That is a quick hack, but it will fix the problem for the moment.

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/ooo/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

Mime
View raw message