incubator-ooo-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Bug 117010] oo 3.3 oleautobridge.uno.dll is buggy
Date Tue, 15 May 2012 16:02:28 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=117010

--- Comment #28 from Arnaud D <adovi@liciel.fr> ---
Sure I'm setting up some virtual machine environnement, if I have enough time I
will post my result tommorrow on VB6 and VB.NET or if I can't this will be next
monday/tuesday because we are not working thursday to monday

The last time I checked 3.4.0 it was the release of 23042012, it was still
buggy but I had just checked in .NET with the method of linking cli_basetypes,
cli_cppuhelper, cli_oootypes, cli_ure, cli_uretypes dll libraries

If you need more hints, it had failed on a simple OpenFile procedure


Private Shared Sub OpenFileInternal(ByVal file As String, Optional ByVal hide
As Boolean = False)
    Dim localContext As XComponentContext = Bootstrap.bootstrap()
    Dim multiServiceFactory As XMultiServiceFactory =
localContext.getServiceManager()
    Dim componentLoader As XComponentLoader =
CType(multiServiceFactory.createInstance("com.sun.star.frame.Desktop"),
XComponentLoader)
    Dim xComp As XComponent =
componentLoader.loadComponentFromURL(PathConverter(file),
        "_blank",
        0,
        New PropertyValue() {New PropertyValue("Hidden", -1, New Any(hide),
PropertyState.DIRECT_VALUE)})
End Sub


This was working without parameters, but with the Hidden parameter it was
complaining Invalid cast, 3.3.0 clis the same, the only working cli have found
for the moment was 3.2.1

But now 3.4.0 release is out I will let you know if it persists

-- 
You are receiving this mail because:
You are on the CC list for the bug.

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message