incubator-ooo-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Bug 117010] oo 3.3 oleautobridge.uno.dll is buggy
Date Wed, 16 May 2012 15:30:37 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=117010

--- Comment #32 from Arnaud D <adovi@liciel.fr> ---
NOT FIXED, I have done one full day of extensive tests and my results : it's
not fixed and not stable at all

Test environnement : 
--------------------

Vmware virtual machine with fresh XP SP3 Install up to date
The virtual machine as 3 snapshots made just after the installation of
OpenOffice 3.2.1, 3.3.0 and 3.4.0 (all releases)

Code used to test :
-------------------

A simple OpenFile() method posted in comment #28

TEST RESULTS:
-------------
cli 3.2.1 + ooo 3.2.1 = OK
cli 3.2.1 + ooo 3.3.0 = OK
cli 3.2.1 + ooo 3.4.0 = OK

cli 3.3.0 + ooo 3.3.0 = OK
cli 3.3.0 + ooo 3.2.1 = FAILURE
cli 3.3.0 + ooo 3.4.0 = OK

cli 3.4.0 + ooo 3.2.1 = FAILURE
cli 3.4.0 + ooo 3.3.0 = FAILURE
cli 3.4.0 + ooo 3.4.0 = OK

CONCLUSION:
-----------

the cli version 3.2.1 are still the most stable to redistribute because they
work with the 3 actual latest releases of OpenOffice

to me cli 3.4.0 is just fixed for OpenOffice 3.4.0, but that's not enough , I
would like cli to be

cli 3.4.0 + ooo 3.2.1 = OK
cli 3.4.0 + ooo 3.3.0 = OK
cli 3.4.0 + ooo 3.4.0 = OK

-- It's still buggy

-- 
You are receiving this mail because:
You are on the CC list for the bug.

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message