incubator-ooo-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 65401] Picture not sticking to their place when placed in tables
Date Wed, 04 Apr 2012 01:32:21 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=65401

--- Comment #8 from Sushi <ahiroshige@ashisuto.co.jp> 2012-04-04 01:32:21 UTC ---
Reproduced with 3.3.0 on Windows 7, 3.2.1 on XP.

Bug occurs when below conditions are met:
 - "Allow row to break across pages and columns" is enabled
 AND
 - a single row out of multiple rows in a single table goes over one page
   and the object is anchored "to Paragraph" on the 3rd paragraph (or 4th
   depending on the font size) or lower of the 2nd page
 OR
 - a single row out of multiple rows in a single table goes over more than
   2 pages, all objects with anchor set "to paragraph" on 3rd page and 
   thereafter
 ALSO
 - if the object is a copy of the already affected via above condition

Work around:
 - Set anchor "To Page"
 OR
 - Disable "Allow row to break across pages and columns"
 OR
 - Avoid creating layouts which results in a single row to go over pages


For those who do not know how to control "Allow row to break across pages
and columns"...
 - Place cursor inside the table
 - From the menu bar, go to "Table" -> "Table Properties"
 - Go to "Text Flow" tab of the "Table Format" Dialog Box
 - Check/Uncheck "Allow row to break across pages and columns" and press OK

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/ooo/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

Mime
View raw message