incubator-ooo-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 119293] New: missing support for multiple display
Date Fri, 27 Apr 2012 17:48:52 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=119293

             Bug #: 119293
        Issue Type: DEFECT
           Summary: missing support for multiple display
    Classification: Application
           Product: Presentation
           Version: AOO340-dev
          Platform: PC
        OS/Version: Linux
            Status: CONFIRMED
          Keywords: regression
          Severity: blocker
          Priority: P3
         Component: ui
        AssignedTo: ooo-issues@incubator.apache.org
        ReportedBy: mroellig.news@gmx.net


mroe <mroellig.news@gmx.net> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
              Flags|                            |3.4_release_blocker?

If AOO starts, the splash screen is always in the middle of 2 displays, a half
on each screen. (OOo 3.3 starts in the middle of the active screen.)

In the presentation module Impress (Slide Show : Slide Show Settings ...) the
option for multiple display output is inactive.

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/ooo/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

Mime
View raw message