incubator-ooo-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 119219] Saved RTF has issue in encoding Latin1 characters
Date Fri, 13 Apr 2012 15:13:26 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=119219

--- Comment #5 from orcmid <orcmid@apache.org> 2012-04-13 15:13:26 UTC ---
(In reply to comment #0)
> Hi,
> In Open Office 3.2 windows version, I observed issue in RTF file.
[ ... ]
> For character š - RTF file code shows - \u353\'3f
> For character â - RTF code shows - \u226\'3f
> Like this for every special character the unicode value is correct but for each
> such character HEX code is incorrect and that is - \'3f for every special
> character.
[ ... ]
> This does not give any issue in rendering the string in Open Office writer but
> if this file is used in other programs which strictly uses HEX values, we hit
> with issue. (Anyways incorrect HEX values is definitely an issue!)
> Thanks,
> Chaitanya

Is this a regression?  That is, has any release of OpenOffice.org ever provided
cp1252 hex values the way you expect?

Note that the RTF specification does not require that cp1252 be assumed as
single-byte mappings for printable Unicode characters that are not
representable in the RTF ASCII stream directly.

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/ooo/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.
Mime
View raw message