incubator-ooo-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 119216] will not start
Date Wed, 11 Apr 2012 21:51:57 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=119216

Marcus <marcus@apache.org> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|RESOLVED                    |CLOSED
            Version|current                     |OOo 3.3
          Component|www                         |code
         AssignedTo|issues@performance.openoffi |ooo-issues@incubator.apache
                   |ce.org                      |.org
         Resolution|FIXED                       |INVALID
   Target Milestone|not determined              |---
            Product|performance                 |Installation
           Severity|major                       |normal

--- Comment #3 from Marcus <marcus@apache.org> 2012-04-11 21:51:57 UTC ---
Please note that this is no bug or request but a support-oriented question. For
those we have different channels (e.g., our User Forums on
"http://user.services.openoffice.org/"), but not this issue tracker.
Thanks in advance.

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/ooo/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.
You are the assignee for the bug.

Mime
View raw message