incubator-ooo-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 119162] two copies of ooobasis packages after upgrade from oo3.3 to 3.4 on Suse 11 SP1 and soffice will crash after open a file
Date Tue, 10 Apr 2012 21:30:04 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=119162

kschenk@apache.org changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
                 CC|                            |kschenk@apache.org

--- Comment #8 from kschenk@apache.org 2012-04-10 21:30:04 UTC ---
Additionally confirmed just now.

I also used the rpm -Uhv, everything LOOKED fine via rpm.

Ran into a conflict trying to install --

openoffice.org3.4-suse-menus-3.4-9590.noarch.rpm


but then did rpm -Uhv --force on this.

No joy on opening 3.4 at this point.

Deinstalled 3.3 at this point and now everything is OK.

I don't consider this a "release blocker" and don't exactly know why this
happened. My guess is that changing significant aspects due to licensing
changes may be at work here, but really, I don't know.

As near as I can tell, *deleting* 3.3 (the package) does no harm to user
settings.
We should just put the deinstallation of 3.3 in the release notes and/or README
and just get on our way.

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/ooo/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

Mime
View raw message