incubator-ooo-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 119162] two copies of ooobasis packages after upgrade from oo3.3 to 3.4 on Suse 11 SP1 and soffice will crash after open a file
Date Fri, 06 Apr 2012 01:21:06 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=119162

--- Comment #5 from louqle <louqingle@gmail.com> 2012-04-06 01:21:06 UTC ---
on ubuntu 10.04, there are two copies of ooobasis packages after upgrade from
3.3 to 3.4, and openoffice cannot be launched after upgrade. 

I run ./soffice in terminal and get the errors:

javaldx: Could not find a Java Runtime Environment!
Application Error

Fatal exception: Signal 6
Stack:
/opt/openoffice.org3/program/../basis-link/ure-link/lib/libuno_sal.so.3(+0x1f0e4)[0xdd80e4]
/opt/openoffice.org3/program/../basis-link/ure-link/lib/libuno_sal.so.3(+0x1ff78)[0xdd8f78]
/opt/openoffice.org3/program/../basis-link/ure-link/lib/libuno_sal.so.3(+0x20050)[0xdd9050]
[0xfdf400]
/lib/tls/i686/cmov/libc.so.6(abort+0x182)[0x52ea82]
/opt/openoffice.org3/program/../basis-link/program/libvcl.so(+0xdd1ad)[0x79791ad]
/opt/openoffice.org3/program/../basis-link/program/libvcl.so(_ZN11Application5AbortERK6String+0x1a)[0x79a009e]
/opt/openoffice.org3/program/../basis-link/program/libsofficeapp.so(+0x154f8)[0x1254f8]
/opt/openoffice.org3/program/../basis-link/program/libvcl.so(+0x107805)[0x79a3805]
/opt/openoffice.org3/program/../basis-link/program/libvos3gcc3.so(_ZN3vos26signalHandlerFunction_implEPvP13oslSignalInfo+0x12)[0x216cce]
/opt/openoffice.org3/program/../basis-link/ure-link/lib/libuno_sal.so.3(+0x20023)[0xdd9023]
[0xfdf400]
/opt/openoffice.org3/program/../basis-link/program/deployment.uno.so(+0x2c756)[0x1b6b756]
/opt/openoffice.org3/program/../basis-link/program/deployment.uno.so(+0x30267)[0x1b6f267]
/opt/openoffice.org3/program/../basis-link/program/deployment.uno.so(+0x2e7b6)[0x1b6d7b6]
/opt/openoffice.org3/program/../basis-link/program/libdeploymentmisc.so(_ZN7dp_misc16syncRepositoriesERKN3com3sun4star3uno9ReferenceINS2_3ucb19XCommandEnvironmentEEE+0x336)[0x188242]
/opt/openoffice.org3/program/../basis-link/program/libsofficeapp.so(+0x26b7e)[0x136b7e]
/opt/openoffice.org3/program/../basis-link/program/libsofficeapp.so(+0x1b226)[0x12b226]
/opt/openoffice.org3/program/../basis-link/program/libvcl.so(+0x108385)[0x79a4385]
/opt/openoffice.org3/program/../basis-link/program/libvcl.so(_Z6SVMainv+0x2c)[0x79a451c]
/opt/openoffice.org3/program/../basis-link/program/libsofficeapp.so(soffice_main+0xd0)[0x1471e0]
/opt/openoffice.org3/program/soffice.bin(main+0x20)[0x8048d14]
/lib/tls/i686/cmov/libc.so.6(__libc_start_main+0xe6)[0x517bd6]
/opt/openoffice.org3/program/soffice.bin[0x8048c61]

I remove .openoffice directory and retry, the same error.

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/ooo/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

Mime
View raw message