incubator-ooo-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 119146] New: Print capability stops after 3.4 dev is started (~120 sec)
Date Wed, 28 Mar 2012 19:23:09 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=119146

             Bug #: 119146
        Issue Type: DEFECT
           Summary: Print capability stops after 3.4 dev is started (~120
                    sec)
    Classification: Application
           Product: Word processor
           Version: OOo 3.4 Beta
          Platform: PC
        OS/Version: All
            Status: UNCONFIRMED
          Severity: normal
          Priority: P3
         Component: printing
        AssignedTo: ooo-issues@incubator.apache.org
        ReportedBy: drankinatty@suddenlinkmail.com


OOo-dev 3.4.0
OOO340m0 (Build:9583)
Distribution: Archlinux x86_64
TDE 3.5.12 desktop.

After starting 3.4 dev writer, if you print within the first minute or so,
print jobs are delivered to printers via cups just fine. However, after an
initial period (presumably some timeout) 3.4 dev is no longer capable of
printing anything. Closing writer and restarting will allow the small initial
window to print, but then fails again until restarted. This problem is
repeatable every time.

Printing continues to function for all other desktop apps TDE or GTK (libre
continues to print, kpdf continues to print, etc...). This is a strange issue
that looks like an issue between AOO and cups.

The current versions of cups installed is cups 1.5.2-1. There are no errors in
the cups error.log. Let me know if I can send anything else. Thanks.

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/ooo/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

Mime
View raw message