incubator-ooo-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 119105] New: Added SVG example is not shown correct
Date Wed, 21 Mar 2012 10:17:25 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=119105

             Bug #: 119105
        Issue Type: DEFECT
           Summary: Added SVG example is not shown correct
    Classification: Application
           Product: Drawing
           Version: OOo 3.4 Beta
          Platform: PC
        OS/Version: All
            Status: CONFIRMED
          Severity: normal
          Priority: P3
         Component: viewing
        AssignedTo: graphicsneedsconfirm@openoffice.org
        ReportedBy: Armin.Le.Grand@me.com
                CC: ooo-issues@incubator.apache.org


Created attachment 77349
  --> https://issues.apache.org/ooo/attachment.cgi?id=77349
SVG example

ALG: The added SVG example file is not shown correctly when inserted to AOO3.4.
It contains a single PolyPolygon which is to be shown in SVG polygon draw mode
'nonzero'. Unfortunately this mode is not supported by AOO rendering pipes, so
currently it is emulated using basegfx tooling. In this example, this does not
work.
It can be seen that all the geometry is correctly imported by using 'break'
twice on the inserted object, first one to convert SVG to SDrPathObj, second to
split the path's PolyPolygons to single Polygons. When doing so it can be seen
that varoius polygons are double, have same oriantation but different start
points. In such a case, 'nonzero' behaves different from 'evenodd'

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/ooo/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

Mime
View raw message