incubator-ooo-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 119083] No Caret when adding a new slide via „slide button“ (Impress)
Date Sun, 18 Mar 2012 14:16:12 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=119083

Marcus <marcus@apache.org> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|UNCONFIRMED                 |CONFIRMED
     Ever Confirmed|0                           |1

--- Comment #3 from Marcus <marcus@apache.org> 2012-03-18 14:16:12 UTC ---
OK, now I got it. Yes, inserting is possible even without a flashing caret. But
IMHO it's due to a slightly changed edit mode.

You don't even need a new slide to see this:

1. Create a new presentation with layout "Title slide".
2. You can see the "Click to add title" predefined text.
3. Click on this and write some text.
4. End the input with the [Esc] key.
5. The title box has now green handles and no caret.

>From here you can continue to insert a title text without a visible and
flashing caret.

IMHO this behavior is set since many releases and years. However, I never have
thought about if this is good or not.

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/ooo/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

Mime
View raw message