incubator-ooo-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 119072] New: Garbage characters displayed backend when input table against Black and White template
Date Thu, 15 Mar 2012 06:37:03 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=119072

             Bug #: 119072
        Issue Type: DEFECT
           Summary: Garbage characters displayed backend when input table
                    against Black and White template
    Classification: Application
           Product: Presentation
           Version: AOO340-dev
          Platform: PC
        OS/Version: Mac OS X
            Status: CONFIRMED
          Severity: normal
          Priority: P3
         Component: code
        AssignedTo: graphicsneedsconfirm@openoffice.org
        ReportedBy: doudou1976@hotmail.com
                CC: ooo-issues@incubator.apache.org


Rev. 1299571

Reproduce steps:
1. Launch AOO 3.4
2. New one presentation from template
3. Select Black and White template
4. Input one table, may 2x2
5. Input some text in table cell

Problem:
You will find that some garbage code displayed in table backend when you in
table edit mode. After exit the table edit mode, the garage code disappear. It
seems something related to refresh.

I can't reproduce it against OOo 3.3.0, this is regression.

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/ooo/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

Mime
View raw message