incubator-ooo-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 119004] New: Cannot install on clean Windows XP SP3
Date Thu, 01 Mar 2012 09:16:02 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=119004

             Bug #: 119004
        Issue Type: DEFECT
           Summary: Cannot install on clean Windows XP SP3
    Classification: Application
           Product: Installation
           Version: OOo 3.4 Beta
          Platform: PC
        OS/Version: Windows XP
            Status: UNCONFIRMED
          Severity: blocker
          Priority: P3
         Component: ui
        AssignedTo: ooo-issues@incubator.apache.org
        ReportedBy: hzybura@zybura.com


I installed file 
http://people.apache.org/~orw/DevSnapshots-Rev.1293550/win32/OOo_3.4.0_Win_x
86_install_en-US.exe

on a clean English win xp professional sp3 virtual machine repeatedly and I'm
always getting

"Error: An error occurred during registration of extensions!" at the end of the
installation process.

Both with installation option "install for all users" and "only for me". 

With the error message still open, i.e. installation not rolled back yet, there
are no files in standard path

C:\Program Files\OpenOffice.org 3\share\extensions

except for "package.txt".

The same happens on a freshly created Win XP Pro SP3 (German) virtual machine
(Virtual PC) with nothing else installed but automatic security updates
(up-to-date), Virtual Machine Additions, and Firefox.

MSI log file attached.

In the log file, search for "Executing op:
CustomActionSchedule(Action=RegisterExtensions,ActionType=1025,Source=BinaryData,Target=RegisterExtensions,CustomActionData=C:\Program
Files\OpenOffice.org 3\)"

to go straight to the action causing the error.

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/ooo/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

Mime
View raw message