incubator-ooo-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 40233] Making a new document from a context menu doesn't use a template
Date Wed, 22 Feb 2012 00:16:32 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=40233

Ariel Constenla-Haile <arielch@apache.org> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
                 CC|                            |arielch@apache.org

--- Comment #20 from Ariel Constenla-Haile <arielch@apache.org> 2012-02-22 00:16:32
UTC ---
(In reply to comment #19)
> This has *NOT* been fixed in OOo 3.3.0.  

This fix is present on the latest Developer Snapshots:
https://cwiki.apache.org/confluence/display/OOOUSERS/AOO+3.4+Unofficial+Developer+Snapshots


> See:
> 
> http://user.services.openoffice.org/en/forum/viewtopic.php?f=7&t=48182
> 
> and also:
> 
> http://user.services.openoffice.org/en/forum/viewtopic.php?f=7&t=46837
> 
> At this point I should also like to question what is the point of the setting
> "Default language for documents - Western" in ->Tools->Options->Language
> Settings->Languages???

Questions should be posted to the user mailing list, or in the user forums.

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/ooo/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

Mime
View raw message