incubator-ooo-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 118924] New: UDK_3.6 Not Found after every openoffice update (reproducible at will on my system)
Date Thu, 16 Feb 2012 13:53:43 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=118924

             Bug #: 118924
        Issue Type: DEFECT
           Summary: UDK_3.6 Not Found after every openoffice update
                    (reproducible at will on my system)
    Classification: Application
           Product: Installation
           Version: OOo 3.3 RC10
          Platform: PC
        OS/Version: Linux
            Status: UNCONFIRMED
          Severity: normal
          Priority: P3
         Component: ui
        AssignedTo: olaf-openoffice@gmx.de
        ReportedBy: bruce@prendergast.com
                CC: ooo-issues@incubator.apache.org


After every Openoffice update, UDK_3.6 is reported as not found. I uninstall
everything and reinstall openoffice and everything works fine. I have done this
at least a dozen times. I did it this morning, and CentOS immediately informed
me an openoffice update was available. I declined. It gets tiring continually
uninstalling Opera, uninstalling Oo3.3, reinstalling Oo3.3 and reinstalling
Opera.

I downloaded your stable version of Oo3.3 and it has the same identification as
my Oo3.3 package when untarred. Am I on a beta patch list?

My original problem arose when I couldn't install Oo3.3 because Opera, a
browser, uses the "Free" URE version. I always select the "Free" version from
the Oo3.3 desktop-integration folder and everything works fine, until I accept
another update.

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/ooo/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

Mime
View raw message