incubator-ooo-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 118251] Math Problems Not Appearing in Mac version
Date Mon, 13 Feb 2012 20:55:47 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=118251

Cem Kaner <kaner@kaner.com> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
                 CC|                            |kaner@kaner.com

--- Comment #3 from Cem Kaner <kaner@kaner.com> 2012-02-13 20:55:47 UTC ---
In replicating this bug with Sully, I note the following. I am on OOo 3.4
(build 9583) on a Windows 7 system (Windows Ultimate Service Pack 1). He is on
a Mac OS/X Lion 10.7.3 build 11D50b running OOo 3.4.0m0 build 9583.

What we see on my screen (Windows) is a well-formatted list of answers. For
example the first entry in the set appears to be -45 degrees. However, the dash
in front of the 45 is in Symbol font instead of Times. One the PC, I see an
em-dash. Sully sees a graphical character instead.

This is a pretty common problem between Mac and PC documents when dealing with
Symbol (and similar) character sets.

Sully is now opening the file in GoogleDocs. When he uploads to GoogleDocs, he
does not have Google transform the doc to their format. Then he views it and
the result looks just like what I see on my PC. Perhaps a more interesting test
would be to see what happens when the doc is viewed in MS Word for Mac, but
neither of us has that software available.

Summary: Characters in SYMBOL set, saved in a .DOC format, appear different in
Windows OOo 3.4.0 from Mac OOo 3.4.0. This may or may not be a bug.

// Cem & Patrick (Sully)

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/ooo/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

Mime
View raw message