incubator-ooo-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 118779] New: Rendering is broken after update of linked svg graphic
Date Thu, 12 Jan 2012 19:55:50 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=118779

             Bug #: 118779
        Issue Type: DEFECT
           Summary: Rendering is broken after update of linked svg graphic
    Classification: Application
           Product: Drawing
           Version: OOo 3.4 Beta
          Platform: PC
        OS/Version: Windows XP
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P5
         Component: open-import
        AssignedTo: graphicsneedsconfirm@openoffice.org
        ReportedBy: rb.henschel@t-online.de
                CC: ooo-issues@incubator.apache.org


Take a Draw document.
Insert a svg graphic in linked kind. Notice in the statusbar the text "SVG
selected".
Goto Edit > Links... and click on 'Update' and then on 'Close'.
Notice, that the svg graphic is replaced with a poor bitmap. Notice the text
"Linked bitmap with transparency selected" in the statusbar.

The link to the svg graphic still exists and will be used on reload, but you
cannot get back the rendering as svg-graphic. You need to save and reload the
document to repair the rendering.

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/ooo/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

Mime
View raw message