incubator-ooo-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 118730] New: embedded svg graphic is printed wrong
Date Thu, 05 Jan 2012 16:48:46 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=118730

             Bug #: 118730
        Issue Type: DEFECT
           Summary: embedded svg graphic is printed wrong
    Classification: Application
           Product: Drawing
           Version: OOo 3.4 Beta
          Platform: PC
        OS/Version: Windows XP
            Status: NEW
          Severity: enhancement
          Priority: P5
         Component: printing
        AssignedTo: graphicsneedsconfirm@openoffice.org
        ReportedBy: rb.henschel@t-online.de
                CC: ooo-issues@incubator.apache.org


Created attachment 77103
  --> https://issues.apache.org/ooo/attachment.cgi?id=77103
2test documents and result of pdf export

The attached zip contains a Draw and a Writer document with embedded svg
graphics and the result of the export to pdf. The export to pdf has been done
with "Lossless compression".
Notice, that the graphics are wrong in the pdf-file. I see the same error, when
I print the Draw or Writer document to my HP Color Laserjet 2605dn.
It looks, as if the function graphs in the graphics have a white background and
therefore hide the parts behind them. The documents look correct on screen.

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/ooo/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

Mime
View raw message