incubator-ooo-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 76385] "JRE Defective" notification window loops and is modal.
Date Tue, 06 Dec 2011 15:23:47 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=76385

Roland Gunslinger <waav_zoungla-ooobugzilla@yahoo.fr> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
                 CC|                            |waav_zoungla-ooobugzilla@ya
                   |                            |hoo.fr

--- Comment #20 from Roland Gunslinger <waav_zoungla-ooobugzilla@yahoo.fr> 2011-12-06
15:23:47 UTC ---
I can't believe this bug is so old. I came here to report it and a search took
me here. 

The problem still happens with OpenOffice 3.3.0 on Windows 7 64-bit and the
32-bit version of the JRE 1.7.0_01

It takes several clicks to finally get that annoying dialog to disappear. o I
followed the advice and went to set up a JRE. Unfortunately, adding a JRE fails
since no matter what (sub-)folder I point to under C:\Program Files (x86)\Java,
I get "the folder does not contain a jre environment". Really? I wonder how
come other programs manage to find it.

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/ooo/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

Mime
View raw message