incubator-ooo-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 118707] New: Accessibility: "Slide" and "Slide Layout" toolbar controls do not grab the focus
Date Fri, 30 Dec 2011 05:06:36 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=118707

             Bug #: 118707
        Issue Type: DEFECT
           Summary: Accessibility: "Slide" and "Slide Layout" toolbar
                    controls do not grab the focus
    Classification: Application
           Product: Presentation
           Version: OOo 3.4 Beta
          Platform: All
        OS/Version: All
            Status: NEW
          Severity: enhancement
          Priority: P5
         Component: code
        AssignedTo: graphicsneedsconfirm@openoffice.org
        ReportedBy: arielch@apache.org
                CC: ooo-issues@incubator.apache.org


* Create an Impress document
* Set the focus on the document (for example, by clicking on "Click to add
title")
* Activate with the *mouse* the "Slide" or the "Slide Layout" toolbar control
in the "Presentation" toolbar
* Try to select a slide layout with the keyboard arrows

Expected behavior: you can travel the layouts with the keyboard arrows (just
like in the "Insert Table" toolbar control)

Current behavior: the object in the document that had the focus moves as the
keyboard arrows are moved.

The issue is that the focus is left in the previously selected object, the
toolbar control windows does not grab the focus.

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/ooo/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

Mime
View raw message