incubator-ooo-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 118657] New: Table Wizard does not set the AutoValue correctly.
Date Wed, 30 Nov 2011 14:30:50 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=118657

             Bug #: 118657
        Issue Type: DEFECT
           Summary: Table Wizard does not set the AutoValue correctly.
    Classification: Application
           Product: Database access
           Version: OOO330m20
          Platform: PC
        OS/Version: Linux
            Status: UNCONFIRMED
          Severity: major
          Priority: P5
         Component: none
        AssignedTo: dbaneedsconfirm@openoffice.org
        ReportedBy: grandpadan.lewis@gmail.com
                CC: ooo-issues@incubator.apache.org


In step 2, a field can be given the field type, Integer, so it can be selected
as the primary key. It does not matter whether the AutoValue for this field is
set to Yes or No. When this field is selected as the primary key in Step 3 and
the table created, the Table Design dialog shows this field's property for
AutoValue is set to No.
    The only way to create a table with the primary key having Yes as the
AutoValue property is to select "Automatically create a primary key." This
occurs even if an existing field already exists with the AutoValue property set
to Yes.

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/ooo/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

Mime
View raw message