incubator-ooo-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 118633] New: Text indent works wrongly with large value in a large text box
Date Wed, 23 Nov 2011 04:36:56 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=118633

             Bug #: 118633
        Issue Type: DEFECT
           Summary: Text indent works wrongly with large value in a large
                    text box
    Classification: Application
           Product: Presentation
           Version: OOo 3.4 Beta
          Platform: PC
        OS/Version: Windows 7
            Status: UNCONFIRMED
          Severity: enhancement
          Priority: P5
         Component: formatting
        AssignedTo: graphicsneedsconfirm@openoffice.org
        ReportedBy: tvu.fit@gmail.com
                CC: ooo-issues@incubator.apache.org


(Truong Vu - 11/22/2011)

In OOo-dev 3.4.0 (DEV300m106), Windows 7

In a large width text box, when I set Before Text Indent to a large value
(greater than 27.00 in my test) and set After Text indent to zero, the actual
indents of the paragraph are not what I set. For each value greater than 39.37"
that I set to Before Text Indent, the value of Before Text Indent is set back
to 39.37" but the paragraph shows in the text box differently.

Steps to Reproduce:

1.  Create a new document in Impress
2.  Set the page size to 70".
3.  Create a text box with the width 50"
4.  Type a paragraph into the text box 
5.  Set Before Text Indent to a value greater than 39.37", After Text indent to
zero.
=> The value of Before Text Indent is 39.37"
=> The actual indents of the paragraph are wrong.
6. Set Before Text Indent to other value greater than 39.37",, After Text
indent to zero.
=> The value of Before Text Indent is 39.37"
=> The actual indents of the paragraph are wrong and different from step 5.
7. Set Before Text Indent to other value smaller than 25,, After Text indent to
zero.
The actual indents of the paragraph work fine.

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/ooo/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

Mime
View raw message