incubator-ooo-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 118313] Cannot drag selection pointer over existing element to select objects
Date Wed, 02 Nov 2011 12:09:04 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=118313

Armin Le Grand <Armin.Le.Grand@me.com> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
                 CC|                            |Armin.Le.Grand@me.com
         AssignedTo|graphicsneedsconfirm@openof |david_jurgens@openoffice.or
                   |fice.org                    |g

--- Comment #1 from Armin Le Grand <Armin.Le.Grand@me.com> 2011-11-02 12:09:04 UTC ---
ALG->david_juergens: Thanks for bringing this up, it's seems indeed a little
bit strange, but only when You know that the user implies to klick-drag.

When clicking on the blue rect there is no way to detect that the user wants to
klick-drag to select the red objects. He also may want to select the blue rect.
If we would change this, a lot of error reports would be written which say
'hey, I cannot start to drag my shape with a single click!'.

For that reason there are other possibilities:

- When You need a background shape, move it to where it belongs - on the
masterpage

- Hold the Ctrl-Key when starting to select; this will do exactly what You want
- no selection and start of drag, but spawning the selection frame starts.

Please reconsider if this is what You needed. If yes, close the task
afterwards.

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/ooo/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

Mime
View raw message