incubator-ooo-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 118303] EPS Rendering fails after undetermined number of resizes and displays red bounding box instead
Date Wed, 02 Nov 2011 12:25:18 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=118303

Armin Le Grand <Armin.Le.Grand@me.com> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|UNCONFIRMED                 |NEW
                 CC|                            |Armin.Le.Grand@me.com
         AssignedTo|graphicsneedsconfirm@openof |hughdu@openoffice.org
                   |fice.org                    |
     Ever Confirmed|0                           |1

--- Comment #1 from Armin Le Grand <Armin.Le.Grand@me.com> 2011-11-02 12:25:18 UTC ---
ALG->david_juergens: Thanks for the report and the example. I checked with
current version and OOo3.3, but I do not see eps content at all. Checked on
Mac, seems that there is special handling for Macs, there the content is shown.

Indeed, it disappears after some resizing. Save/load, closing and new doc does
not help, only OO restart.

ALG->HDU: Please take a look. Someone(hdu, pl?) added a mac-only
eps-visualisation. This works, but seems to misuse some system ressources in a
way that it hangs after a while for the thread OOo is running.

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/ooo/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

Mime
View raw message