incubator-ooo-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 118525] New: Rotated/Sheared OLEs are not handled correctly in slideshow
Date Tue, 18 Oct 2011 16:49:19 GMT
https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=118525

             Bug #: 118525
        Issue Type: DEFECT
           Summary: Rotated/Sheared OLEs are not handled correctly in
                    slideshow
    Classification: Application
           Product: Drawing
           Version: OOo 3.4 Beta
          Platform: PC
        OS/Version: Windows 7
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P5
         Component: viewing
        AssignedTo: graphicsneedsconfirm@openoffice.org
        ReportedBy: Armin.Le.Grand@me.com
                CC: ooo-issues@incubator.apache.org


ALG: This is a F'up to #118485#, #108221#, #67705#.
ALG: Thanks to Regina for reporting this. When starting a slideshow, the
rotation/shear is not taken into account for OLEs. Also, the
Line/FillStyle/Text/Shadow is ignored.

ALG: Also saw that 'convert to metafile' is missing.
ALG: Break on the OLE has some problems, too. I already did something there,
need to take a closer look. Convert to Polygon/Bezier works flawlessly, though,
so there has to be something which I forgot.

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/ooo/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

Mime
View raw message