incubator-ooo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From gringo lupo <badi...@hotmail.com>
Subject Problem installing openoffice.org-3
Date Wed, 10 Oct 2012 15:45:30 GMT

Hi,
I have a problem installing OpenOffice.org-3
after:
cd /usr/ports/editors/openoffice.org-3 ; make LOCALIZED_LANG=fr install package

it stopped at:

Building module drawinglayer
=============

Entering /usr/ports/editors/openoffice.org-3/work/OOO330_m20/slideshow/inc


Entering /usr/ports/editors/openoffice.org-3/work/OOO330_m20/drawinglayer/inc


Entering /usr/ports/editors/openoffice.org-3/work/OOO330_m20/slideshow/source/engine/transitions


Entering /usr/ports/editors/openoffice.org-3/work/OOO330_m20/drawinglayer/source/processor3d


Entering /usr/ports/editors/openoffice.org-3/work/OOO330_m20/slideshow/source/engine/slide


Entering /usr/ports/editors/openoffice.org-3/work/OOO330_m20/drawinglayer/source/geometry


Entering /usr/ports/editors/openoffice.org-3/work/OOO330_m20/slideshow/source/engine/activities


Entering /usr/ports/editors/openoffice.org-3/work/OOO330_m20/drawinglayer/source/processor2d


Entering /usr/ports/editors/openoffice.org-3/work/OOO330_m20/slideshow/source/engine/shapes


Entering /usr/ports/editors/openoffice.org-3/work/OOO330_m20/drawinglayer/source/attribute


Entering /usr/ports/editors/openoffice.org-3/work/OOO330_m20/slideshow/source/engine/animationnodes


Entering /usr/ports/editors/openoffice.org-3/work/OOO330_m20/drawinglayer/source/primitive3d


Entering /usr/ports/editors/openoffice.org-3/work/OOO330_m20/slideshow/source/engine


Entering /usr/ports/editors/openoffice.org-3/work/OOO330_m20/drawinglayer/source/texture


Entering /usr/ports/editors/openoffice.org-3/work/OOO330_m20/slideshow/util


Entering /usr/ports/editors/openoffice.org-3/work/OOO330_m20/drawinglayer/source/primitive2d


Entering /usr/ports/editors/openoffice.org-3/work/OOO330_m20/slideshow/source/engine/OGLTrans


Entering /usr/ports/editors/openoffice.org-3/work/OOO330_m20/drawinglayer/source/animation

slideshow deliver

Entering /usr/ports/editors/openoffice.org-3/work/OOO330_m20/drawinglayer/util

drawinglayer deliver

1 module(s): 
   connectivity
need(s) to be rebuilt

Reason(s):

ERROR: error 65280 occurred while making /usr/ports/editors/openoffice.org-3/work/OOO330_m20/connectivity/source/parse

Attention: if you fix the errors in above module(s) you may prolongue your the build issuing
command:

   build --from connectivity

*** Error code 1

Stop in /usr/ports/editors/openoffice.org-3.

Do I have to rebuild connectivity? and how to do it ? Is there another solution? 
Thank you for your help and direction to solve my problem
Regards
 		 	   		  
Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message