incubator-ooo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From RGB ES <rgb.m...@gmail.com>
Subject Re: [WWW]Some trouble with the new URLs for the forums
Date Thu, 04 Oct 2012 12:04:51 GMT
2012/10/4 imacat <imacat@mail.imacat.idv.tw>

> On 2012/08/27 02:00, imacat said:
> > On 2012/08/27 00:15, Dave Fisher said:
> >> On Aug 26, 2012, at 8:03 AM, RGB ES wrote:
> >>> 2012/8/26 Rob Weir <robweir@apache.org>:
> >>>> On Sun, Aug 26, 2012 at 8:31 AM, RGB ES <rgb.mldc@gmail.com> wrote:
> >>>>> Adding to the (lack of) redirection problem between the old and
the
> >>>>> new URL expressed on other threads, there are other problems reported
> >>>>> by users. The first one is that forum notifications still arrive
with
> >>>>> only the old URL. Also, there are users experimenting problems with
> >>>>> automatic log-in not working on the new URL.
> >>>>>
> >>>>> Another point that came to my mind is what happens with web crawler
> >>>>> bots registered on the forums: I think that google, yahoo and all
the
> >>>>> others are still logging on (and indexing) the old URLs and ignoring
> >>>>> the new ones. In fact, when you perform a web search on google,
for
> >>>>> example, about AOO all results that point to the forums show the
old
> >>>>> URL...
> >>>>>
> >>>>
> >>>> Are we exposing two different URL's for the forums, with the same
> >>>> content?
> >>>
> >>> Exactly. You can enter the forum from both, the user.service... and
> >>> the forum.openoffice... addresses.
> >>
> >> I know what we need to do. We need to either:
> >>
> >> (1) Deploy Apache Traffic Server in front of the Forums on the
> ooo-forums VM. We have that on ooo-wiki which is why that redirection works
> better.
> >>
> >> (2) Modify the apache.conf on ooo-forums VM to do a permanent
> redirection.
> >
> >     This part I'm planning.  Not done yet because there is still problem
> > with forum session handling, and I'm still investigating.  Any hint is
> > welcome.
>
>     This is done, after solving the cookie problem.  Sorry for taking so
> long.  The forum is now fully on http://forum.openoffice.org/ .
>
>     (It looks like I'm cleaning the task list. ^^; )
>

Great!!! Many thanks!

Regards
Ricardo


>
> --
> Best regards,
> imacat ^_*' <imacat@mail.imacat.idv.tw>
> PGP Key http://www.imacat.idv.tw/me/pgpkey.asc
>
> <<Woman's Voice>> News: http://www.wov.idv.tw/
> Tavern IMACAT's http://www.imacat.idv.tw/
> Woman in FOSS in Taiwan http://wofoss.blogspot.com/
> Apache OpenOffice http://www.openoffice.org/
> EducOO/OOo4Kids Taiwan http://www.educoo.tw/
> Greenfoot Taiwan http://greenfoot.westart.tw/
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message