incubator-ooo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Alexandro Colorado <...@oooes.org>
Subject Re: mWiki logo design
Date Fri, 28 Sep 2012 01:17:35 GMT
On Thu, Sep 27, 2012 at 7:05 PM, TJ Frazier <tjfrazier@cfl.rr.com> wrote:

> On 9/27/2012 12:35, imacat wrote:
>
>> On 2012/09/27 17:25, Alexandro Colorado said:
>>
>>> Hi I worked on the updated header of the mWiki site with the current
>>> Apache
>>> OO Logo including the gull symbols and the correct integration with the
>>> gradient background. Anyone can help me out understand how to commit this
>>> to the mWiki site, AFAIK this is not on the svn since is a service.
>>> I added an issue with the images assigned to the www-website category:
>>> https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=121107
>>>
>>
>>      OK.  I have updated it.  Please check if it works. ^_*'
>>
>
> I see the new logo on the wiki main page, but nowhere else. Is that a
> problem? (Not a new problem.)


I think is the cache since there there is onlyh a few amount of images in
mediawiki for the template.



>
>
> /tj/
>
>
>>      Also issue tracker administrator please close #121107, alone with
>> #121131. ^_*'  Thanks.
>>
>>
>>> I also have 2 types of approaches about using CSS to design the logo as
>>> opposed to be just a rasterized sequence of images.
>>>
>>
>>
>>
>
>


-- 
Alexandro Colorado
PPMC Apache OpenOffice
http://es.openoffice.org

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message