incubator-ooo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From TJ Frazier <tjfraz...@cfl.rr.com>
Subject Re: Need MWiki Admin assistance to correct Google Analytics code
Date Mon, 13 Aug 2012 23:39:27 GMT
On 8/13/2012 17:20, Dave Fisher wrote:
>
> On Aug 13, 2012, at 1:35 PM, Rob Weir wrote:
>
>> No response to this note or BZ issue :-(
>>
>> https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=120301
>>
>> I'm told that we have only two people who have sys admin access to the
>> wiki:  imacat and Raphael.
>>
>> I appreciate that we're all busy with many other things, but I'd
>> greatly appreciate it if this change can be made.  It should be easy
>> since Google Analytics is already integrated.  We just need to update
>> the account codes.
>
> I am also looking for help from the MWiki Admin to complete the activation of wiki.openoffice.org.
It looks like the ATS code needs to recognize the URL (or MWiki does). The httpd config is
simple so the trouble is not there.
>
> Regards,
> Dave
>
Dave,
AFAIK, Mwiki is only listening on 127.0.0.1, or some such, with ATS on 
the other end. I know of no one with ATS expertise (I would like to 
complain about stale pages), but it /is/ an active Apache project ...

/tj/
>>
>> Thanks!
>>
>> -Rob
>>
>> On Mon, Aug 6, 2012 at 5:10 PM, Rob Weir <robweir@apache.org> wrote:
>>> I need some help, from a MWiki admin, to fix the issue reported here:
>>> https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=120301
>>>
>>> I tried a JIRA issue with Infra, but they said that our admins need to
>>> handle this.
>>>
>>> I'd be happy to do this myself, but I don't have permissions.
>>>
>>> Thanks!
>>>
>>> -Rob
>
>
>



Mime
View raw message