incubator-ooo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From drew <d...@baseanswers.com>
Subject Re: Something wrong in download page for Linux users
Date Mon, 27 Aug 2012 22:15:21 GMT
On Mon, 2012-08-27 at 18:51 -0300, Ariel Constenla-Haile wrote:
> On Mon, Aug 27, 2012 at 11:26:45PM +0200, Marcus (OOo) wrote:
> > >>Can you confirm this especially for Chrome?
> > >
> > >Howdy
> > >
> > >http://www.openoffice.org/download/test/analyze.html
> > >64bit Ubuntu 11.04 - latest Chromium - still thinks I am 32Bit Debs :(
> > 
> > Please can you give me the first part of the data in the table
> > ("Variables from the browser | Values")?
> 
> For me it's working with this Chrome version:
> 
> Name        : google-chrome-beta
> Arch        : x86_64
> Version     : 22.0.1229.14
> Release     : 152690
> 
> recognized as
> 
> navigator.userAgent Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.4 (KHTML, like Gecko)
Chrome/22.0.1229.14 Safari/537.4
> 
> 
> May be Drew is running a Chrome version without the bug fix.
> According to http://code.google.com/p/chromium/issues/detail?id=128167
> it fixed upstream in https://bugs.webkit.org/show_bug.cgi?id=86778

It would appear to be it precisely
-  so it seems that for folks that might still have a problem like mine
the right answer is, let them know that in as much as it bugs them they
need to either update their browser directly or wait on Ubuntu to do so
in the repository.

Thanks

> 
> 
> Regards



Mime
View raw message