incubator-ooo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Kay Schenk <kay.sch...@gmail.com>
Subject Re: CSS debugging (ability to read Polish might help)
Date Sat, 21 Jul 2012 21:39:55 GMT
On Sat, Jul 21, 2012 at 2:33 PM, Dave Fisher <dave2wave@comcast.net> wrote:

> Hi Kay,
>
> I continued these fixes through the rest of the top level of the PL site.
>

well good -- how industrious of you! :)


>
> Rob - It looks like this has to do with bad changes in the far past around
> google analytics.
>

I saw that Rob intended (and did remove some old stuff) but I don't know if
that is what caused the problem.  I think it was bad HTML syntax to begin
with that caused the automatic insertions (for the content div tag) to
function incorrectly.


> Question: Are you inserting google analytic code into every header and is
> it always the same? If so, then the proper approach would be to make that
> part of the templates. Perhaps as part of the footer template?
>
> Regards,
> Dave
>
>
> On Jul 21, 2012, at 1:26 PM, Kay Schenk wrote:
>
> > On Fri, Jul 20, 2012 at 3:23 PM, Dave Fisher <dave2wave@comcast.net>
> wrote:
> >
> >>
> >> On Jul 20, 2012, at 8:35 AM, Andrea Pescetti wrote:
> >>
> >>> Rob Weir wrote:
> >>>> http://www.openoffice.org/pl/
> >>>> there is some CSS issue causing the text to be white-on-white or
> >>>> something.
> >>>> I stared at it but did not see the source of the problem.
> >>>
> >>> The source of the problem is the first non-comment line here:
> >>> http://www.openoffice.org/css/ooo.css
> >>>
> >>> body {
> >>> color: white;
> >>> ...
> >>> }
> >>>
> >>> but the reason we set it to white (to override it, of course, in all
> >> other languages through specialized CSS classes) is not clear to me.
> >>
> >> All the pages have some bad html.
> >>
> >> After the <body> tag there are the following on the all PL site pages.
> >>
> >> </div>
> >> </td></tr></table>
> >>
> >> Add the css for
> >>
> >> <td id="plcontent">
> >>
> >> to http://www.openoffice.org/pl/style.css
> >>
> >> The footer is missing on all the pages as well. So something else is
> wrong.
> >>
> >> There's some work, but I don't have time at the moment.
> >>
> >> Regards,
> >> Dave
> >>
> >>>
> >>> Regards,
> >>> Andrea.
> >>
> >>
> > This is displaying correctly now I think.
> >
> > --
> >
> ----------------------------------------------------------------------------------------
> > MzK
> >
> > "I would rather have a donkey that takes me there
> > than a horse that will not fare."
> >                                          -- Portuguese proverb
>
>


-- 
----------------------------------------------------------------------------------------
MzK

"I would rather have a donkey that takes me there
 than a horse that will not fare."
                                          -- Portuguese proverb

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message