incubator-ooo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Kay Schenk <ksch...@apache.org>
Subject Re: Open Office 2.4
Date Mon, 02 Jul 2012 20:11:27 GMT
On Mon, Jul 2, 2012 at 8:31 AM, Sara Davis <sara-davis@tiscali.co.uk> wrote:

> Dear Sirs
>
> I have open Office 2.4.
>
> I have tried making a slide show but when I went to show it it took up my
> entire screen with no controls and I could not exit.  My escape key did not
> work.  In the end I did a control, alt, delete.  Can you please help.
>
> Many thanks
>
> Sara Davis


Hello Sarah --

We are sorry to hear about your troubles with OpenOffice.org 2.4. The
actions you took normally would have gotten the exit from the slideshow.
You might try installing our newest version, Apache OpenOffice 3.4 from the
following link:

http://www.openoffice.org/download/

and see if this improves your experience.

Some of our additional support resources like:

Apache OpenOffice Bugzilla may be helpful to you.

https://issues.apache.org/ooo/

You can do a search on "impress" from the above page.

The following issue sounds similar to yours.

https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=117635

Also, please check out information on our support page:

http://www.openoffice.org/support/index.html

particularly the "users" mailing list and the "community  forum". I think
if you provided the "community  forum" with some additional information,
you may find more immediate help for your problem.

Thank you for using OpenOffice.

-- 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kay Schenk@Apache OpenOffice

“Things work out best for those who make the best of how things work out.”

-- John Wooden

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message