incubator-ooo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Andrew Rist <andrew.r...@oracle.com>
Subject Re: [BUILDBOT] build breakers
Date Mon, 09 Jul 2012 17:13:13 GMT


On 6/22/2012 2:37 AM, Andre Fischer wrote:
> Hi,
>
> there are build breakers on all three platforms
>
> - Windows7
>
> in shell_2:
>
> has ./configure: line 7952: test: : integer expression expected
> ./configure: line 7957: test: : integer expression expected
> ./configure: line 7962: test: : integer expression expected
> configure: error: Compiler too old. Use Microsoft C/C++ .NET 2003/2005 
> compiler.
>
> could be caused by missing DLLs when the compiler is called to detect 
> its version.  In that case cl does not print anything.  I have seen 
> something similar when I tried to use the 2010 dev studio.
>
now cleared up...
>
> - Linux64
>
> in compile_2 there is the line
>
> ./configure: line 11931: test: : integer expression expected
>
> @Andrew: can you post the config.log and configure files so that we 
> can better analyze the cause of this bug?
>
Are you looking for more then you get here:
http://ci.apache.org/builders/openoffice-linux64-nightly/builds/282/steps/compile_2/logs/stdio
also here:
http://ci.apache.org/projects/openoffice/buildlogs/linux64/log/unxlngx6.pro.build.html

The 64 bit build is timing out right now - strange...

A.

>
> - Linux32
>
> the build breaker seems to be caused by my recent changes in 
> ext_libraries/serf.  It may be sufficient to make a clean build.
>
> @Andrew: can you trigger that?
(I cleaned up the dir)
now cleared up...
>
> Regards,
> Andre


Mime
View raw message