incubator-ooo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rob Weir <robw...@apache.org>
Subject Re: Draft Blog post: OpenOffice.org is now Apache OpenOffice
Date Sun, 03 Jun 2012 21:25:05 GMT
On Sun, Jun 3, 2012 at 5:06 PM, Marcus (OOo) <marcus.mail@wtnet.de> wrote:
> Am 06/03/2012 10:37 PM, schrieb Rob Weir:
>
>> On Sun, Jun 3, 2012 at 4:20 PM, Marcus (OOo)<marcus.mail@wtnet.de>  wrote:
>>>
>>> Am 06/03/2012 09:59 PM, schrieb Rob Weir:
>>>
>>>> On Sun, Jun 3, 2012 at 3:50 PM, Pedro Giffuni<pfg@apache.org>    wrote:
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>> --- Dom 3/6/12, RGB ES ha scritto:
>>>>> ...
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> Maybe add both, old and new logo side by side? But I think
>>>>>> the post is
>>>>>> just perfect as it is now: short and to the point.
>>>>>>
>>>>
>>>> I get a security exception if I try to upload a new image to the media
>>>> library.  So right now I can only link to existing images hosted on
>>>> the website (or wiki).  The new logo was easy to find, since it is on
>>>> our home page.  I added that.
>>>>
>>>> Is there a URL for the old logo, in a similar size (150px high) ?
>>>
>>>
>>>
>>> Try this:
>>>
>>> http://www.openoffice.org/images/ooo-logo.png
>>> (300 x 150 px)
>>>
>>
>> I added that to the draft:
>>
>> https://blogs.apache.org/preview/OOo/?previewEntry=openoffice_org_is_now_apache
>>
>> The scale is off to my eyes though.  Maybe we need to match the same
>> point size, say the size of the O's, rather than the absolute height
>> of the image?
>
>
> I've no clue howto re-scale the image. But maybe it's OK to limit the
> display of the image in the blog post. When switching to HTML mode (via the
> "Toggle HTML source" icon) you can enter the following:
>
> ...
> <p align="center"><img height="100" width="200"
> src="http://www.openoffice.org/images/ooo-logo.png" /> </p>
> ...
> <p align="center"><img height="100" width="200"
> src="http://www.openoffice.org/images/AOO_logos/OOo_Website_v2_copy.png" />
> </p>
> ...
>
> Then both logos will be scaled to 100x200px of size. In the preview of blog
> roller it looks fine.
>

Good.  I did that.  One image had a hard coded white background and
the other was a PNG with alpha transparency.  That looked bad.  So I
set the background on the entire table to white.  That now looks good.

>
> HTH
>
> Marcus
>
>
>
>>>>> I would add one line to wrap things up:
>>>>>
>>>>> The .org is now in Apache.
>>>>>
>>>>
>>>> I like that.
>>>>
>>>>> Cheers,
>>>>>
>>>>> Pedro.

Mime
View raw message