incubator-ooo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Chao Huang <chao.de...@gmail.com>
Subject Re: [BUILD] There is a build break on Mac OS X 10.5.8
Date Mon, 04 Jun 2012 01:56:36 GMT
hi, Herbert

I tried to build module SAL with flag "verbose=t". There is the same error
message
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Entering
/Users/hchao/Apache/build/aoo.340.20120601/aoo.340.r1343441/main/sal/util

ERROR: error 10 occurred while making
/Users/hchao/Apache/build/aoo.340.20120601/aoo.340.r1343441/main/sal/util
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I'm sure that the file "main/sal/util/makefile.mk" is broken in some
extent. I created a new file, copied the contents from "main/sal/util/
makefile.mk" to it, then replace "main/sal/util/makefile.mk" with it. It's
OK to build module SAL with the new file.


2012/6/1 Herbert Duerr <hdu@apache.org>

> Hello Chao Huang,
>
>
>  The build break was reported in module SAL. Here is the details
>> ------------------------------**------------------------------**
>> ------------------------------**------------------------------**------
>> Entering /Users/hchao/Apache/build/aoo.**340.20120601/aoo.340.r1343441/**
>> main/sal/util
>>
>> ERROR: error 10 occurred while making
>> /Users/hchao/Apache/build/aoo.**340.20120601/aoo.340.r1343441/**
>> main/sal/util
>>
>
> I suggest to:
>
> cd /Users/hchao/Apache/build/aoo.**340.20120601/aoo.340.r1343441/**
> main/sal/
> build verbose=t
>
> and then report the errors here. Please note that attachments seem to get
> stripped on this mailing list.
>
> Herbert
>



-- 
Best regards,
Chao Huang

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message