incubator-ooo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Lin Yuan <yuanlin....@gmail.com>
Subject Re: OS/2 clipboard implementation not loaded
Date Tue, 19 Jun 2012 07:19:13 GMT
Seems my guess is not enough but I have no more idea.

Maybe we can add logs to some key functions or debug them to get more info.
As on Windows,
In vcl\source\window\window.cxx(8651)  in function Window::GetClipboard(),
it will call to create service
"com.sun.star.datatransfer.clipboard.SystemClipboard" .
In stoc\source\loader\dllcomponentloader.cxx(223) in function
DllComponentLoader::activate(), it will load dll according to rLibName.
In dtrans\source\win32\clipb\wcbentry.cxx(105) in function
component_getFactory(), it will create the real service according to the
pImplName.
So if we know if those functions is called we may know which part have
issue.

2012/6/19 Yuri Dario <mc6530@mclink.it>

> Hi Lin,
>
> > For a quick check if this is the real root cause, just change
> > dtrans\source\os2\clipb\Os2Clipboard.hxx(43) from
> > #define OS2_CLIPBOARD_IMPL_NAME
> > "com.sun.star.datatransfer.clipboard.Os2Clipboard"
> > to
> > #define OS2_CLIPBOARD_IMPL_NAME
> > "com.sun.star.datatransfer.clipboard.ClipboardW32"
>
> this had been already done, but it is not enough.
>
> other ideas?
>
> thanks!
>
> --
> Bye,
>
>        Yuri Dario
>
> /*
>  * OS/2 open source software
>  * http://web.os2power.com/yuri
>  * http://www.netlabs.org
> */
>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message