incubator-ooo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jürgen Schmidt <jogischm...@googlemail.com>
Subject Re: [Blocker] Bug 120037 - Animations in Impress do not follow specific order...
Date Wed, 20 Jun 2012 07:40:15 GMT
On 6/20/12 9:07 AM, Yan Ji wrote:
> Just try to insert four paragraph in outline text box and apply animation to each paragraph.
Play screen show you will hit the problem.
> 
ok I tried again with 4 bullet points instead of 3 before and it also
works as expected.

I am running on MacOS 10.7.4

I am not able to reproduce this problem with my version

Juergen


> Thanks & Best Regards, Yan Ji
> 
> On Jun 20, 2012, at 2:40 PM, Jürgen Schmidt wrote:
> 
>> On 6/20/12 8:31 AM, Yan Ji wrote:
>>> +1
>>>
>>> It's regression issue, the function works in OO 3.3. Propose fix it in 3.4.1
>>
>> I can't reproduce it, I watched the video and tried it with my own
>> simple representation. It works as expected.
>>
>> Juergen
>>
>>
>>>
>>> Thanks & Best Regards, Yan Ji
>>>
>>> On Jun 20, 2012, at 12:50 PM, Michael Acevedo wrote:
>>>
>>>> Hi,
>>>>
>>>> I filed a bug report tonight for Impress in Mac OS X. In this Impress bug,
>>>> animations do not follow an specified order. To review it go to the
>>>> following address:
>>>> https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=120037
>>>>
>>>> I find that this bug is similar to one I reported earlier in Impress for
>>>> Windows.
>>>>
>>>> Many thanks for any assistance on this matter!
>>>>
>>>> -- 
>>>> Best,
>>>> Michael
>>>
>>>
>>
>>
> 
> 



Mime
View raw message