incubator-ooo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Marcus (OOo)" <marcus.m...@wtnet.de>
Subject Re: [Mailing lists] User mailing list promotion
Date Sun, 17 Jun 2012 11:49:49 GMT
Am 06/17/2012 01:34 PM, schrieb Joe Schaefer:
> You have a bug in your xml: missing</td>  or somesuch.
> Sadly anakia doesn't return a non-zero exit status
> when a page fails to build, which causes the CMS to
> go ahead and delete it.

Thanks for the quick help. A TR tag was missing. However, after 
comitting the staging is still shown with 404 error.

Hm, still more error? How can I find them myself?

Thanks

Marcus



> ----- Original Message -----
>> From: Marcus (OOo)<marcus.mail@wtnet.de>
>> To: ooo-dev@incubator.apache.org
>> Cc:
>> Sent: Sunday, June 17, 2012 7:28 AM
>> Subject: Re: [Mailing lists] User mailing list promotion
>>
>> Am 06/16/2012 10:42 PM, schrieb sebb:
>>>   May I suggest that the Users mailing list be made the first list on
>>>   the mailing list page [1] ?
>>>
>>>   Developers are likely to be more used to how to find the appropriate
>>>   mailing list, the casual user is less likely to read the full page in
>>>   order to find the correct list.
>>
>> Good idea.
>>
>>>   Also, the users list is not mentioned on the status page [2].
>>>
>>>   [1]
>> http://incubator.apache.org/openofficeorg/mailing-lists.html#users-mailing-list
>>
>> I've put users@, marketing@ and announce@ first, then the techical lists.
>>
>>>   [2] http://incubator.apache.org/projects/openofficeorg.html
>>
>> I've tried it on the projects webpage, too. But when checking the
>> staging I just get a 404 error:
>>
>> http://incubator.staging.apache.org/projects/openofficeorg.html
>>
>> However, the build was successful:
>>
>> http://ci.apache.org/builders/incubator-site-staging/builds/276
>>
>> I've not yet published the changes. Hm, something wrong here?
>>
>> Marcus

Mime
View raw message