incubator-ooo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Raphael Bircher <rbirc...@apache.org>
Subject Re: Buildbreaker in instsetoo_native on Mac OS X and Solaris Sparc
Date Mon, 04 Jun 2012 14:09:50 GMT
Am 04.06.12 16:05, schrieb Andre Fischer:
>
>
> On 04.06.2012 08:11, Raphael Bircher wrote:
>> Hi all
>>
>> I have a buildbreaker on instsetoo_native  if I build /ooo/trunk/
>>
>> ------------------- Breaker log -----------------------
>>
>> Entering /Users/server3/Documents/build59/main/instsetoo_native/util
>>
>> dmake:  makefile.mk:  line 193:  Warning: -- Prior to dmake 4.5 only one
>> %-target per target-definition worked reliably. Check your makefiles.
>>
>> /opt/local/bin/perl -w
>> /Users/server3/Documents/build59/main/solenv/bin/make_installer.pl -f
>> ../util/openoffice.lst -l en-US -p OpenOffice -u ../unxmacxi.pro
>> -buildid 9590 -msitemplate ../unxmacxi.pro/misc/openoffice/msi_templates
>> -msilanguage ../unxmacxi.pro/misc/win_ulffiles -format archive
>> Subroutine installer::epmfile::getcwd redefined at
>> /Users/server3/Documents/build59/main/solenv/bin/modules/installer/epmfile.pm
>>
>> line 39
>> ... checking environment variables ...
>>
>> ########################################################
>> make_installer.pl, version 1.0
>> Product list file: ../util/openoffice.lst
>> Taking setup script from solver
>> Unpackpath:
>> /Users/server3/Documents/build59/main/instsetoo_native/util/../unxmacxi.pro
>>
>> Compiler: unxmacxi
>> Product: OpenOffice
>> BuildID: 9590
>> Build: AOO340
>> No minor set
>> Product version
>> Using default installpath
>> Package format: archive
>> msi templatepath:
>> /Users/server3/Documents/build59/main/instsetoo_native/util/../unxmacxi.pro/misc/openoffice/msi_templates
>>
>> msi template path will be ignored for non Windows builds!
>> msi languagepath:
>> /Users/server3/Documents/build59/main/instsetoo_native/util/../unxmacxi.pro/misc/win_ulffiles
>>
>> msi language path will be ignored for non Windows builds!
>> Calling epm
>> Stripping files
>> Unzip ARCHIVE files
>> Languages:
>>      en-US
>> ########################################################
>> ... checking required files ...
>> ...... searching zip ...
>>      Found: /usr/bin/zip
>> ... analyzing ../util/openoffice.lst ...
>> rmdir:
>> /Users/server3/Documents/build59/main/instsetoo_native/unxmacxi.pro/OpenOffice/archive/logging/:
>>
>> Directory not empty
>> ... reading include pathes ...
>> ... analyzing script:
>> /Users/server3/Documents/build59/main/solver/340/unxmacxi.pro/bin/setup_osl.ins
>>
>> ...
>> ... analyzing directories ...
>> ... analyzing files ...
>> ... analyzing scpactions ...
>> ... analyzing shortcuts ...
>> ... analyzing unix links ...
>> ... analyzing profile ...
>> ... analyzing profileitems ...
>> ... analyzing modules ...
>> ------------------------------------
>> ... languages en-US ...
>> ... analyzing files ...
>> preparing 0 extension blobs for language en-US:
>> preparing 0 bundled extensions for language en-US:
>>
>> ERROR: The following files could not be found:
>> ERROR: File not found: Arimo-Bold.ttf
>> ERROR: File not found: Arimo-BoldItalic.ttf
>> ERROR: File not found: Arimo-Italic.ttf
>> ERROR: File not found: Arimo-Regular.ttf
>> ERROR: File not found: Cousine-Bold.ttf
>> ERROR: File not found: Cousine-BoldItalic.ttf
>> ERROR: File not found: Cousine-Italic.ttf
>> ERROR: File not found: Cousine-Regular.ttf
>> ERROR: File not found: GenBasB.ttf
>> ERROR: File not found: GenBasBI.ttf
>> ERROR: File not found: GenBasI.ttf
>> ERROR: File not found: GenBasR.ttf
>> ERROR: File not found: GenBkBasB.ttf
>> ERROR: File not found: GenBkBasBI.ttf
>> ERROR: File not found: GenBkBasI.ttf
>> ERROR: File not found: GenBkBasR.ttf
>> ERROR: File not found: SymbolNeu.ttf
>> ERROR: File not found: Tinos-Bold.ttf
>> ERROR: File not found: Tinos-BoldItalic.ttf
>> ERROR: File not found: Tinos-Italic.ttf
>> ERROR: File not found: Tinos-Regular.ttf
>> ... cleaning the output tree ...
>> ... removing directory /tmp/ooopackaging/i_785841338544113 ...
>>
>
> These fonts come from the gentiumbasic-fonts-1.10.zip archive.
>
> According to this line main/ooo.lst
>
> WITH_CATB_FONTS:35efabc239af896dfb79be7ebdd6e6b9-gentiumbasic-fonts-1.10.zip
>
>
> this archive is only used when the WITH_CATB_FONTS environment
> variable is set (through some option to configure).
>
> Is it possible that the value of WITH_CATB_FONTS has changed between
> running configure and running build in instsetoo_native?
I didn't use WITH_CATB_FONTS at all

Greetings Raphael

Mime
View raw message