incubator-ooo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Raphael Bircher <r.birc...@gmx.ch>
Subject Buildbreaker in instsetoo_native on Mac OS X and Solaris Sparc
Date Mon, 04 Jun 2012 06:11:13 GMT
Hi all

I have a buildbreaker on instsetoo_native  if I build /ooo/trunk/

------------------- Breaker log -----------------------

Entering /Users/server3/Documents/build59/main/instsetoo_native/util

dmake:  makefile.mk:  line 193:  Warning: -- Prior to dmake 4.5 only one
%-target per target-definition worked reliably. Check your makefiles.

/opt/local/bin/perl -w
/Users/server3/Documents/build59/main/solenv/bin/make_installer.pl -f
../util/openoffice.lst -l en-US -p OpenOffice -u ../unxmacxi.pro
-buildid 9590 -msitemplate ../unxmacxi.pro/misc/openoffice/msi_templates
-msilanguage ../unxmacxi.pro/misc/win_ulffiles -format archive
Subroutine installer::epmfile::getcwd redefined at
/Users/server3/Documents/build59/main/solenv/bin/modules/installer/epmfile.pm
line 39
... checking environment variables ...

########################################################
make_installer.pl, version 1.0
Product list file: ../util/openoffice.lst
Taking setup script from solver
Unpackpath:
/Users/server3/Documents/build59/main/instsetoo_native/util/../unxmacxi.pro
Compiler: unxmacxi
Product: OpenOffice
BuildID: 9590
Build: AOO340
No minor set
Product version
Using default installpath
Package format: archive
msi templatepath:
/Users/server3/Documents/build59/main/instsetoo_native/util/../unxmacxi.pro/misc/openoffice/msi_templates
msi template path will be ignored for non Windows builds!
msi languagepath:
/Users/server3/Documents/build59/main/instsetoo_native/util/../unxmacxi.pro/misc/win_ulffiles
msi language path will be ignored for non Windows builds!
Calling epm
Stripping files
Unzip ARCHIVE files
Languages:
    en-US
########################################################
... checking required files ...
...... searching zip ...
    Found: /usr/bin/zip
... analyzing ../util/openoffice.lst ...
rmdir:
/Users/server3/Documents/build59/main/instsetoo_native/unxmacxi.pro/OpenOffice/archive/logging/:
Directory not empty
... reading include pathes ...
... analyzing script:
/Users/server3/Documents/build59/main/solver/340/unxmacxi.pro/bin/setup_osl.ins
...
... analyzing directories ...
... analyzing files ...
... analyzing scpactions ...
... analyzing shortcuts ...
... analyzing unix links ...
... analyzing profile ...
... analyzing profileitems ...
... analyzing modules ...
------------------------------------
... languages en-US ...
... analyzing files ...
preparing 0 extension blobs for language en-US:
preparing 0 bundled extensions for language en-US:
   
ERROR: The following files could not be found:
ERROR: File not found: Arimo-Bold.ttf
ERROR: File not found: Arimo-BoldItalic.ttf
ERROR: File not found: Arimo-Italic.ttf
ERROR: File not found: Arimo-Regular.ttf
ERROR: File not found: Cousine-Bold.ttf
ERROR: File not found: Cousine-BoldItalic.ttf
ERROR: File not found: Cousine-Italic.ttf
ERROR: File not found: Cousine-Regular.ttf
ERROR: File not found: GenBasB.ttf
ERROR: File not found: GenBasBI.ttf
ERROR: File not found: GenBasI.ttf
ERROR: File not found: GenBasR.ttf
ERROR: File not found: GenBkBasB.ttf
ERROR: File not found: GenBkBasBI.ttf
ERROR: File not found: GenBkBasI.ttf
ERROR: File not found: GenBkBasR.ttf
ERROR: File not found: SymbolNeu.ttf
ERROR: File not found: Tinos-Bold.ttf
ERROR: File not found: Tinos-BoldItalic.ttf
ERROR: File not found: Tinos-Italic.ttf
ERROR: File not found: Tinos-Regular.ttf
... cleaning the output tree ...
... removing directory /tmp/ooopackaging/i_785841338544113 ...

**************************************************
ERROR: ERROR: Missing files
in function: remove_Files_Without_Sourcedirectory
**************************************************

**************************************************
ERROR: Saved logfile:
/Users/server3/Documents/build59/main/instsetoo_native/unxmacxi.pro/OpenOffice/archive/logging/en-US/log_AOO340_en-US.log
**************************************************
Fri Jun  1 11:48:37 2012 (00:04 min.)
dmake:  Error code 255, while making 'openoffice_en-US.archive'
ERROR: error 65280 occurred while making
/Users/server3/Documents/build59/main/instsetoo_native/util

-------------------------End Braker Log ------------------------

I searched the error for a while, but I didn't found it. Has sameone a Idea?

Greetings Raphael
-- 
My private Homepage: http://www.raphaelbircher.ch/

Mime
View raw message