incubator-ooo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Peng Chen <chenpeng2...@gmail.com>
Subject Re: This bug should be integrated in Aoo [Bug 93433 - build breaks in libxml2 on Korean Windows due to special character ]
Date Tue, 29 May 2012 02:48:33 GMT
+1, I met this build break in Chinese language too.

2012/5/29 Chao Huang <chao.dev.h@gmail.com>

> +1  I also met this build break on Windows XP in Chinese language. I had to
> add ' manually.
>
> 2012/5/29 shzh zhao <aoo.zhaoshzh@gmail.com>
>
> > Hi All,
> >
> > This bug should be integrated in Aoo [Bug 93433 - build breaks in libxml2
> > on Korean Windows due to special character ]
> > https://issues.apache.org/ooo/show_bug.cgi?id=93433
> >
> > I build Aoo at Windows XP in Chinese language,
> > The following error occurred in libxml2 while I was building AOO.
> >
> > ----------------------------------------
> > testapi.c
> > ..\testapi.c : warning C4819: The file contains a character that cannot
> be
> > repre
> > sented in the current code page (949). Save the file in Unicode format to
> > preven
> > t data loss
> > ..\testapi.c(294) : error C2001: newline in constant
> > ..\testapi.c(295) : error C2143: syntax error : missing ')' before
> 'return'
> > NMAKE : fatal error U1077: 'c:\PROGRA~1\MICROS~1.0\VC\bin\cl.exe' :
> > return code
> > '0x2'
> > Stop.
> > ----------------------------------------
> >
> > in the attachment,there are patches for this issue,I thinks it should be
> > integrated in AOO at first.
> > *
> >
> >
> > mailto: *aoo.zhaoshzh@gmail.com <https://google.com/profiles>
> > <https://google.com/profiles>
> >
>
>
>
> --
> Best regards,
> Chao Huang
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message